Menu
0318 610582

Reviews

Erg deskundige tandarts, weet waar hij het over heeft. Heeft verschillende mogelijkheden aangeboden, uiteindelijk toch voor een implantaat gekozen. Tandarts Demirel kwam ook met gelijkwaardige alternatieven, maar toch voor een implantaat gekozen.
Demirel gaat zorgvuldig te werk, bespreekt alles wat hij doet, en verwijst waar nodig naar een specialist.
Tandarts Raayen vertelt telkens wat hij doet. Is zorgvuldig, aardig, kundig. Mag mijn tandarts voor het leven worden.
Omdat er altijd iets te verbeteren moet zijn heb ik niet een 10 willen geven. vandaar die 9. Alle bovengenoemde punten worden/zijn stuk voor stuk meer dan goed uitgevoerd.
Sinds Tandarts Demirel in Ede werkzaam is, zijn wij altijd bij hem onder behandeling geweest en we zijn uitermate tevreden over zijn patiëntvriendelijke instelling. Hij licht je altijd uitgebreid in over wat er te gebeuren staat. Spijtig dat we de praktijk nu wegens verhuizing moeten gaan verlaten.
Tandarts Demirel is vriendelijk en attent. Tijdens de behandeling wordt verteld wat er wordt gedaan en wat de bevindingen zijn. Erg prettig.
Al weer jaren tevreden klant bij deze vriendelijke en kundige tandarts.
Buitengewoon goede bejegening met veel aandacht voor de patient en zeer duidelijke uitleg van wat er precies gedaan wordt in de behandeling. Behandeling zelf gebeurt met veel zorg en aandacht.
Vriendelijke benadering, toegankelijk voor kinderen, goed uitleg geven wat er staat te gebeuren en daardoor rust creëren in voor kinderen een vaak spannende situatie en geen overbodige behandelingen uitvoeren/adviseren.
Ik ben absoluut geen held als het gaat om tandartsbezoeken. Ik vind het dus heel belangrijk een tandarts te hebben die me gerust kan stellen. Deze tandarts doet dat fantastisch! Hij legt rustig elke stap uit die hij gaat uitvoeren, bespreekt wat er moet gebeuren en geeft altijd voldoende verdoving. Daarnaast vind ik hem ook heel kundig.
Ik kon op korte termijn geholpen worden, de tandarts is zeer vriendelijk en legt alles uit. De behandeling is niet vervelend, dat vind ik heel belangrijk omdat ik in het verleden negatieve ervaringen heb gehad bij de tandarts.
Tandarts Demirel is een aardige, rustige man die de tijd voor je neemt, verteld wat hij gaat doen en alles tot in de puntjes uitlegt. En een echte vakman!
Goede verdoving, niets gevoeld, prettige sfeer, goede samenwerking.
Leuke behandeling. Had angst maar dit gaat erg goed. Het is veel meer persoonlijk dan zakelijk in de omgang en dat vind ik fijn. Ook de adviezen van de mondhygiënist Niels Kemperman zijn op mij van toepassing en geen algemeen verkooppraatje. Kortom, prima.
Prettig geholpen. Ze werkt heel secuur en luistert met je mee.
Anneke Houtman is een erg prettige tandarts, luistert goed naar je. Legt goed uit wat de mogelijkheden zijn en wat de alternatieve hiervoor zijn.
Tandarts Houtman geeft een duidelijke uitleg vooraf en tijdens de behandeling. Zij is erg sympathiek, en erg goed voor patiënten met angst.
Alle geduld en aandacht voor een bange patiënt.
Hier wordt echt de tijd voor je genomen. Tandarts Raayen is zeer kundig evenals het hele personeel.
Jonge tandarts. Zeer tevreden over de behandeling. Hij neemt ook rustig de tijd om uitleg te geven. Ik vind dit erg prettig.
Voor de eerste keer geweest en als zeer positief ervaren.
Zorgvuldig. Aardig. Informatief. Luistert. Verteld. Lacht. Gewoon iemand die zorgvuldig is in alles wat hij doet.
Meneer Raayen is een zeer vriendelijke, zorgzame, flexibele en professionele tandarts die aandachtig naar de klachten van zijn patiënt luistert en in overleg kiest voor een passend behandeling. Hij legt altijd heel duidelijk uit wat hij gaat doen, waar het probleem zit en hoe hij het gaat behandelen. Mijn wortelkanaal behandeling en het trekken van verstandskiezen zijn met de meest optimale inzet uitgevoerd. Wij zijn als gezin zeer tevreden over zijn behandelingen en omgang. Zeker een aanrader!
Luud Barendregt is een hele fijne, warme man die al jaren systematisch mijn ouderlijk gezin langs gaat om te vragen hoe het met iedereen is. En bovendien natuurlijk een goudeerlijke en professionele arts.
Niels Kemperman is zeer zorgvuldig en luistert goed. Je ziet hem denken en zorgt voor een passende oplossing. Geeft goede adviezen om het gebit nog beter te onderhouden. Communicatief en kundig!
Uitstekende service. Men wordt snel geholpen, Anneke Houtman is deskundig en vriendelijk, kwaliteit van de behandelingen is uitstekend.
Deskundige arts. Het beste pluspunt van deze tandarts is het feit dat Demirel alle stappen die hij gaat uitvoeren duidelijk van te voren uitlegt en je gerust stelt dat het geen (of weinig) pijn zal gaan doen.
Afspraak wijzigen
chevron-down