Menu
0318 610582

Esthetische Tandheelkunde

U wilt genieten van een stralende en witte lach, maar u bent nu niet tevreden over de stand, kleur of vorm van uw tanden? Vraag uw tandarts dan om advies, er zijn diverse mogelijkheden om uw gebit te verfraaien. Dit noemen wij esthetische tandheelkunde. Uw tandarts maakt voorafgaand aan de behandeling een behandelplan dat is afgestemd op uw wensen en behoeften. Welke behandeling het meest geschikt is, is afhankelijk van uw algemene mondgezondheid.

Facings (veneers)

Esthetische tandheelkunde houdt bijvoorbeeld in dat u met facings een kleine stand afwijkingen of verkleurde tanden kunt corrigeren. Dit zijn dunne porseleinen of composiet schildjes die op uw tanden geplaatst worden. Met facings kunnen we ook afgebroken hoekjes of kleine spleetjes tussen uw tanden onzichtbaar maken. Het resultaat? Een stralende en natuurlijke lach! Meer informatie vindt u op de site van Ivoren Kruis Ivoren Kruis — Facings.

Tanden bleken (bleaching)

Uw tanden en kiezen kunnen door de jaren heen verkleuren. Dit kan bijvoorbeeld komen door het gebruiken van koffie, thee, sigaretten of medicijnen. Wilt u graag witte tanden? Ons team kan u informeren welke bleekmethode voor u het meest geschikt is. Er zijn drie manieren om uw tanden te bleken:

Bij het interne bleken wordt uw tand of kies van binnenuit gebleekt. Meestal betreft het een tand die verkleurd is door een afgestorven zenuw of oude wortelkanaalbehandeling. De tand of kies wordt dan van binnenuit worden gebleekt.

Met het in office bleken wordt uw gebit gedurende 90 minuten intensief gebleekt in onze praktijk. Wij gebruiken hiervoor Zoom! van Philips: Tanden bleken voor een stralende glimlach | Philips

U kunt uw tanden ook zelf thuis bleken, onder begeleiding van de tandarts. U krijgt dan van uw tandarts malletjes op maat met een blekende gel en de behandeling duurt één tot twee weken. De malletjes kunt u bewaren en na enige tijd opnieuw gebruiken.

Naast tandheelkundige goede zorg met inachtneming van de wettelijke richtlijnen besteden wij zoveel mogelijk aandacht aan de patiënt. Ook al is een bezoek aan de tandarts niet voor iedereen plezierig, wij proberen het voor u zo prettig mogelijk te maken. Wij kennen geen lange wachttijden en proberen u bij pijnklachten nog dezelfde dag te zien. Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan een pijnvrije behandeling.

Neem contact met ons op voor een afspraak https://tandkliniek-hooghehoed.nl/contact/

Meer informatie vindt u op de site van Ivoren Kruis Ivoren Kruis — Bleken.

Afspraak wijzigen
chevron-down