Menu
0318 610582

Kaakchirurg Wageningen

Kaakchirurg Wageningen; pijnvrije behandelingen en korte wachttijden

De kaakchirurg nabij Wageningen is een specialist binnen de tandheelkunde. Er zijn bepaalde behandelingen die niet door de tandarts zelf uitgevoerd worden, omdat er chirurgie bij de behandeling nodig is of omdat besloten wordt dat het laten trekken van bepaalde tanden beter gedaan kan worden door de kaakchirurg nabij Wageningen. Veel patiënten zijn vaak huiverig voor het eerste bezoek aan onze kaakchirurg, maar dat is niet nodig. Ons team kan er niet voor zorgen dat het bezoek het hoogtepunt van uw maand wordt, maar we zorgen er wel altijd voor dat het zo prettig mogelijk wordt. Bijvoorbeeld door korte wachttijden te hanteren en ervoor te zorgen dat de behandelingen zo goed als volledig pijnvrij zijn.

Wilt u meer weten over de behandelingen van onze kaakchirurg nabij Wageningen of wilt u zich vandaag alvast inschrijven, zodat u binnen korte tijd verder geholpen kunt worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de website. Wij helpen u vervolgens persoonlijk verder zodat u binnen korte tijd in onze stoel plaats kunt nemen.

Hoe komt u bij de kaakchirurg nabij Wageningen terecht?

De meeste mensen komen bij de kaakchirurg nabij Wageningen terecht via een doorverwijzing. Bijvoorbeeld van een huisarts of van onze tandarts zelf. Bij de kaakchirurg kunt u terecht voor verschillende ingrepen, van een kleine ingreep zoals het verwijderen van een tand tot grotere ingrepen. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor kaakreconstructies of het laten plaatsen van implantaten. In de meeste gevallen komt u eerst bij onze tandarts terecht, die de situatie in kaart brengt en bekijkt wat u precies nodig heeft. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Dat is een prettig idee omdat u direct weet wat er gaat gebeuren en wat het gewenste eindresultaat is.

Kunt u direct bij de kaakchirurg nabij Wageningen terecht?

Weet u zeker dat u naar de kaakchirurg nabij Wageningen moet, bijvoorbeeld omdat u direct naar een implantoloog wilt of een verstandskies verwijderd moet worden? Dan kunt u ook gewoon direct bij onze kaakchirurg nabij Wageningen terecht. Met onze korte wachttijden kunt u binnen korte tijd in onze stoel plaatsnemen, zodat we direct kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wilt u weten wie u komt te helpen? Dat kunt u nu al op de website zien, waar we heel ons team aan u voorstellen.

Bij onze kaakchirurg nabij Wageningen kunt u rekenen op pijnvrije behandelingen, korte wachttijden, persoonlijke aandacht en alle informatie die u nodig heeft, bijvoorbeeld over de herstelperiode en manieren om dit makkelijker te maken voor uzelf. Daarmee kunt u er bij Tandkliniek Hooghe Hoed altijd op rekenen dat u niet alleen krijgt wat u wilt, maar dat u ook vooral krijgt wat u echt nodig heeft.

Kiest u voor onze kaakchirurg nabij Wageningen?

Heeft u de hulp nodig van een professionele en vriendelijke kaakchirurg? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Aangezien we korte wachttijden hanteren, kunt u altijd binnen korte tijd bij ons terecht zodat we direct aan de slag kunnen gaan met uw gebit, kaak, tandbeen of gezicht. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de website. U kunt er ook voor kiezen om u direct in te schrijven bij Tandkliniek Hooghe Hoed zodat we een complete situatieschets kunnen maken en uw gebit optimaal op orde kunnen krijgen én houden.

Afspraak wijzigen
chevron-down