Menu
0318 610582

Kaakchirurg Ede

Kaakchirurg Ede; in vertrouwde handen bij Tandkliniek Hooghe Hoed

De kaakchirurg in Ede voert complexe en simpelere ingrepen uit. Dit alles gebeurt gewoon in onze Tandkliniek Hooghe Hoed, waar we alle mogelijke behandelingen onder één dak hebben. Dat maakt het makkelijker voor u; wij kunnen verschillende ingrepen combineren, zodat u een kortere herstelperiode heeft. Heeft u kaakchirurgie nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze korte wachttijden bent u daarnaast binnen korte tijd aan de beurt, wat betekent dat u sneller geholpen wordt en daarmee heeft u eerder weer een gezond en sterk gebit.

Wilt u weten wat onze kaakchirurg in Ede kan doen, lees dan verder of neemt u direct contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen helpen met advies op maat. Bij Tandkliniek Hooghe Hoed staan uw belangen voorop.

Wat kan de kaakchirurg in Ede voor mij betekenen?

Kaakchirurgie is een specialisme binnen de tandheelkunde. In de meeste gevallen gaat het om chirurgische ingrepen, maar ook het trekken van kiezen kunt u aan de kaakchirurg in Ede overlaten. Heeft u implantaten nodig, dan komt u ook bij deze specialist terecht. Ook complete kaakreconstructies worden uitgevoerd door onze kaakchirurg.

Het begint doorgaans met een bezoek aan de tandarts, die bekijkt wat de staat van uw gebit is en wat er gedaan moet worden om het gebit weer in optimale, gezonde staat te krijgen. Na het onderzoek krijgt u te horen wat het behandelplan is en of u inderdaad naar onze kaakchirurg gaat bij uw volgende afspraak. Moeten uw verstandskiezen getrokken worden, kiest u voor implantaten of zijn er andere chirurgische ingrepen nodig, dan zal de kaakchirurg in Ede altijd een rol spelen binnen uw behandelplan. Geen zorgen; bij onze experts bent u namelijk altijd in goede handen.

In goede handen bij onze specialist

Kaakchirurgie is een vak apart waarbij nauwkeurigheid en veiligheid een grote rol spelen. Onze kaakchirurgen in Ede hebben jarenlange ervaring, weten alles van tandheelkunde en kaakchirurgie en zorgen er altijd voor dat u zich als patiënt op uw gemak voelt. Toegegeven, een bezoek aan de kaakchirurg wordt niet snel een pretje, maar wij zorgen er wel voor dat het zo comfortabel mogelijk wordt. Bijvoorbeeld door u van tevoren te laten weten wat we gaan doen, antwoord te geven op uw vragen en de behandelingen nagenoeg altijd volledig pijnloos te laten zijn. Ook laten we u graag weten hoe het herstelproces eruitziet, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Kan ik naar de kaakchirurg in Ede?

Heeft u een specialistische ingreep nodig, zoals het reconstrueren van een kaak of het laten trekken van een verstandskies, dan komt u bij de kaakchirurg in Ede terecht. Dit gebeurt bij de Tandkliniek Hooghe Hoed doorgaans pas na een bezoek aan de tandarts, die de situatie in kaart brengt. Aangezien onze kaakchirurgen de beste apparatuur gebruiken en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste behandelmethoden, weet u zeker dat u de best mogelijke behandeling kunt verwachten wanneer u voor ons kiest.

Kiest u voor ons?

Heeft u een kaakchirurg in Ede nodig, dan bent u welkom bij Tandkliniek Hooghe Hoed. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft, samen met het team dat u kunt verwachten in de behandelkamer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen voor ons, neemt u dan contact op met ons via het contactformulier onderaan de website. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van antwoord. Aangezien wij korte wachttijden hanteren, kunt u erop rekenen dat u binnen korte tijd al bij ons terecht kunt voor uw behandeling bij de kaakchirurg in Ede.

Afspraak wijzigen
chevron-down