Kaakchirurg Arnhem

Kaakchirurg nabij Arnhem; chirurgische behandelingen op maat

Als kaakchirurg voeren we tal van verschillende behandelingen uit voor onze patiënten. Vaak wordt gedacht dat de kaakschirurg uitsluitend grotere behandelingen uitvoert waarbij altijd chirurgie te pas komt. Dat is niet het geval. U kunt ook naar onze kaakchirurg nabij Arnhem doorverwezen worden wanneer er een kies getrokken moet worden of wanneer er een andere lastige behandelingen uitgevoerd moet worden. Aangezien de tandarts en kaakchirurg nabij Arnhem beide in Tandkliniek Hooghe Hoed zitten, kunt u er altijd op rekenen dat alle behandelingen onder hetzelfde dak verricht worden. U weet dus precies waar u moet zijn en u weet van tevoren ook al precies welk team u kunt verwachten. Dat maakt de drempel net even wat lager.

Wilt u direct meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op zodat we u persoonlijk van antwoord kunnen voorzien.

Wat kunt u verwachten van de kaakchirurg nabij Arnhem?

Kaakchirurgie is een specialistisch deel binnen de bredere tandheelkunde. Vaak worden chirurgische ingrijpen, zoals het reconstrueren van een kaak, gedaan door de kaakchirurg. U komt echter ook bij deze specialist terecht wanneer u implantaten wilt laten plaatsen, of wanneer lastigere kiezen getrokken moeten worden. Moeten uw verstandskiezen verwijderd worden, dan belandt u in de meeste gevallen ook op de stoel van de kaakchirurg.

Bij onze kaakchirurg bent u altijd in goede handen. Niet alleen hebben wij alle kennis in huis, we hebben ook de ervaring en moderne apparatuur om de behandelingen zo goed en veilig uit te voeren. We kunnen er niet voor zorgen dat het bezoek aan de kaakchirurg nabij Arnhem een hoogtepunt voor u wordt, maar we kunnen het wel zo comfortabel mogelijk maken. Bijvoorbeeld door van tevoren duidelijk te laten weten wat we precies gaan doen en de behandelingen zo pijnvrij mogelijk te maken. Plaatselijke verdoving en verdovingen van een groter gebied zijn altijd mogelijk. De kaakchirurg overlegt vooraf ook graag met u over de behandeling en uw wensen, zodat dit altijd zo goed mogelijk afgestemd wordt op uw behoefte.

Direct naar de kaakchirurg nabij Arnhem

Wanneer u naar de kaakchirurg nabij Arnhem wilt, maak u doorgaans eerst een afspraak met de tandarts die de situatie in kaart brengt. U kunt ook direct een afspraak maken bij de kaakchirurg wanneer u bijvoorbeeld een kaakreconstructie nodig heeft of wanneer u implantaten wilt laten zetten en dit inderdaad mogelijk is.

Onze kaakchirurgen zijn altijd bekend met de nieuwste behandelmethoden, waardoor we altijd al onze patiënten op maat kunnen helpen met de juiste behandelingen. Uiteraard kunt u bij ons ook informatie krijgen over de nazorg, het genezingsproces en manieren om dit makkelijker te maken. Als specialisten op het gebied van kaakchirurgie en tandheelkunde weten we precies hoe we u optimaal kunnen helpen en samen kunnen werken aan een stralend en gezond gebit.

Kiest u voor onze kaakchirurg nabij Arnhem?

Bent u op zoek naar een professionele, betaalbare en betrouwbare kaakchirurg nabij Arnhem, dan kiest u voor Tandkliniek Hooghe Hoed. Wij hebben alle specialisten onder één dak, zodat we u altijd zo goed mogelijk kunnen helpen. Wilt u meer weten over wat wij als kaakchirurg nabij Arnhem voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze werkwijze? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen met antwoorden en advies op maat.

Wilt u zich liever direct inschrijven bij onze kliniek? Vraagt u dan de inschrijfformulieren aan, zodat we direct een afspraak in kunnen boeken bij de kaakchirurg nabij Arnhem.