Menu
0318 610582

Implantoloog Wageningen

Implantoloog; implantaten nabij Wageningen laat u door ons plaatsen

Wilt u implantaten nabij Wageningen laten plaatsen door een ervaren en professionele implantoloog? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven altijd naar zo kort mogelijke wachttijden zodat u binnen korte tijd al plaats kunt nemen in onze stoel. Aangezien wij altijd eerst de tijd nemen om te kijken naar uw gebit en uw gezicht, kunt u erop rekenen dat wij altijd oplossingen op maat bieden. U kunt niet zomaar implantaten nabij Wageningen laten plaatsen. Blijkt dat u tandbeen niet sterk genoeg is, dan raden we doorgaans bruggen of protheses aan. Ook deze kunt u uiteraard gewoon door ons laten verzorgen; bij Tandkliniek Hooghe Hoed vindt u namelijk alle tandheelkundige behandelingen onder één dak.

Wanneer kunt u geen implantaten nabij Wageningen laten zetten?

De implantoloog kijkt altijd eerst naar uw tandbeen en uw gezondheid en daar is een goede reden voor. De implantaten moeten namelijk ondersteund worden door het tandbeen, omdat zij in het tandbeen zelf geplaatst moeten worden. Is uw tandbeen niet sterk genoeg of bent u jong en is uw tandbeen nog in ontwikkeling? Dan zal de implantoloog u helaas moeten weigeren; de implantaten kunnen dan namelijk nooit optimaal geplaatst worden of kunnen de ontwikkeling van het gebit belemmeren wanneer dit nog niet volgroeid is.

Ook bij een zwakkere gezondheid zal de implantoloog er doorgaans voor kiezen om alternatieven aan te bevelen. Bij een zwakkere gezondheid is het mogelijk dat het herstelproces niet optimaal verloopt. Ook bij zwangerschap worden implantaten nabij Wageningen niet gezet omdat dit gevaarlijke situaties op kan leveren.

Wat is het voordeel van de implantaten nabij Wageningen?

Kunt u wel terecht bij onze implantoloog, dan is het de vraag waarom u kiest voor implantaten. U kunt immers ook kiezen voor bruggen of protheses. De meeste mensen kiezen voor implantaten omdat zij veel meer op tanden lijken en daardoor een natuurlijke uitstraling hebben. Daarnaast zijn de implantaten gemaakt van titanium, wat een zeer sterk materiaal is dat de rest van uw leven meegaat. Een ander voordeel aan titanium is dat het geen reactie veroorzaakt bij het tandvlees of tandbeen.

Implantaten zijn er in alle soorten en maten. Voordat de implantoloog aan de slag gaat met uw gebit, wordt er eerst gekeken naar de manier om de implantaten nabij Wageningen zo optimaal mogelijk te plaatsen. Het gaat namelijk wel om uw gebit en bijkans zelfs uw lach wanneer het gaat om tanden die in het zicht staan. Aangezien we altijd de tijd nemen voor al onze patiënten, kunt u rekenen op service op maat, waarbij de implantoloog u zelfs graag laat weten wat er precies gaat gebeuren. Daarnaast kunt u altijd rekenen op pijnvrije behandelingen met plaatselijke of volledige verdoving. Er is dus geen enkele reden om bang te zijn voor de behandelingen van de implantoloog nabij Wageningen.

Kiest u ook voor onze kaakchirurg nabij Wageningen?

Wilt u implantaten nabij Wageningen laten plaatsen en wilt u zeker weten dat dit op een zo prettig mogelijke manier gedaan wordt door een professional? Dan schakelt u ons in. Wilt u meer weten over de behandelingen door een implantoloog, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Wilt u zich direct inschrijven bij onze kliniek? Dan vraagt u direct de inschrijfformulieren aan via de website. Met onze korte wachttijden kunt u erop rekenen dat u binnen korte tijd bij ons terecht kunt.

Afspraak wijzigen
chevron-down