Menu
0318 610582

Implantoloog Arnhem

Implantoloog; implantaten nabij Arnhem regelt u bij ons

Ontbrekende tanden in uw gebit zijn vervelend. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw gebit er gehavend uitziet, het zorgt er vaak ook voor dat u niet meer op een normale manier kunt eten. Op dat moment zijn implantaten nabij Arnhem vaak de beste oplossing. Zeker wanneer bruggen of prothesen geen geschikte oplossingen zijn en vaak blijkt inderdaad dat implantaten een veel beter alternatief zijn, maar alleen wanneer dit mogelijk is.

U kunt namelijk niet zomaar naar de implantoloog toe om implantaten nabij Arnhem te laten zetten. Er zijn een aantal voorwaarden waar uw gebit aan moet voldoen en daarbij wordt vooral gekeken naar de staat van uw tandbeen.

Wanneer kunt u implantaten nabij Arnhem laten plaatsen?

Bij kinderen wordt nooit gekozen voor implantaten nabij Arnhem. Het tandbeen is dan nog in ontwikkeling en de implantaten nabij Arnhem zorgen ervoor dat het tandbeen beschadigd raakt of geremd wordt in de groei. Ook bij een zwak tandbeen wordt niet gekozen voor implantaten. Het tandbeen moet volgroeid, sterk en gezond zijn om de implantaten te ondersteunen. Daarom kijkt de implantoloog naar de staat van uw tandbeen voordat er gekeken wordt of er implantaten geplaatst kunnen worden. Is dat geen mogelijkheid, dan zullen wij bruggen of prothesen (afhankelijk van uw gebit en wensen) aanraden.

Ook bij een zwakkere gezondheid en zwangerschappen worden doorgaans geen implantaten geplaatst. Het helingsproces heeft namelijk tijd nodig en daarbij is een optimale gezondheid gewenst. Weet u niet zeker of u in aanmerking kunt komen voor implantaten nabij Arnhem, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en laten weten hoe uw situatie eruitziet zodat wij u advies op maat kunnen geven.

Van welk materiaal zijn implantaten nabij Arnhem gemaakt?

Alle implantaten die door ons geplaatst worden, zijn gemaakt van titanium. Dat heeft een aantal redenen. Allereerst is titanium bijzonder sterk, wat betekent dat het veel kan hebben en u gewoon zonder zorgen kunt eten. De titanium implantaten nabij Arnhem gaan doorgaans gewoon de rest van uw leven mee. Daarnaast reageert het tandbeen niet op materiaal van titanium, wat ervoor zorgt dat u geen vervelende reacties in uw mond krijgt en het titanium gewoon in het tandbeen en tandvlees blijft zitten zonder enig probleem.

Alle implantaten worden altijd op maat gemaakt. Vaak zitten de implantaten in het zicht; daarom is het van groot belang dat de afmetingen kloppen en dat de titanium implantaten er zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Is het laten plaatsen van implantaten nabij Arnhem pijnlijk?

Al onze behandelingen zijn zo pijnvrij mogelijk. Aangezien het plaatsen van implantaten een ingrijpende behandeling kan zijn, zorgen we er altijd voor dat u weet wat we gaan doen en houden we de verdovingen goed in de gaten. Op die manier maken we het zo comfortabel mogelijk voor u. Ook kunt u tijdens het genezingsproces altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft.

Kiest u voor onze implantoloog nabij Arnhem?

Bent u op zoek naar de beste implantaten nabij Arnhem en wilt u zeker weten dat u op een goede en comfortabele manier geholpen wordt door een team van specialisten? Dan kiest u voor Tandkliniek Hooghe Hoed; bij ons kunt u altijd rekenen op implantaten op maat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over onze werkwijze? Dan neemt u gewoon contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen. U kunt er ook voor kiezen om u direct in te schrijven bij de kliniek. De inschrijfformulieren kunt u direct aanvragen via de website en digitaal of geprint naar ons sturen.

Afspraak wijzigen
chevron-down